U ovoj sekciji će biti predstavljeni Naši proizvodi koji se rade u domaćoj radinosti. Pečenje rakije. Pošto ih ima mnogo, ja ću polako da ih ubacujem, a i sam tekst. Mada slika govori mnogo više od reči. O mirisu i ukusu ne bih komentarisao, jer najbolje bi bilo da probate. Živeli.
Loza je rakija od grožđa koja se proizvodi destilacijom fermentiranog grožđanog kljuka.Grožđe treba da bude kvalitetno, a rakija može da bude i od jedne vrste grožđa.
Lozova rakija može da bude jačine od 40 do 55 v/v % alkohola. Najčešće je bele boje, svrstana je u kategoriju jakih pića.U našim uslovima retko se ostavlja u bure da bi poprimila boju bureta.Jakog je mirisa i žestokog ukusa, a može se prepoznati u zavisnosti od kojeg je grožđa.
Mi je pakujemo u flaše od 0,5 ( pola ) litre, kao i flaše od 1 litre.