Promocije

Gde ćemo biti i gde smo bili

     
   
 
Na promocijama ćemo promovisati Ljiljin Listić, biće degustacije, kao i prodaje a i poneki poklon. Ako želite da Vas obavestimo o promocijama u kojim lokalima će se održati, prijavite se na našu listu.
Za slučaj da ste vlasnik lokala ili znate nekoga takvog i želite da se napravi promocija u istom, kontaktirajte nas.
     
 

Sreća u Nesreći - Promocija u Gardenu

Baš kako naslov kaže, Sreća u Nesreći, naime kako sam žurio, zaboravio sam fotoaparat, pa nisam ništa slikao. Tako da sa ove promocije u Gardenu nećete videti kako je bilo. Probaću rečima da Vam opišem. Kiša je padala, pa je cela ulica Laze Telečkog imala slabu posetu, pa samim tim i naš lokal. Nije da nije bilo gostiju koji su probali i oduševili se. Naša promonterka Danka je šarmirala goste ( kojih je bilo oko 50 ) i uspela da promoviše Naš kako mu dolikuje. Ukusi su različiti, pa samim tim i utisci. Šanker je rekao : " Ne smem da ga probam jer radim, ali po mirisu me privlači iako ga nepijem, a kada završim s aposlom, OBAVEZNO ću ga probati ". Bilo je jedno desetak devojaka koje su pile sokiće, ali nisu mogle da neodole degustaciji, a naravno sa pozitivnim komentarima. Nama ostaje da idemo dalje i da se pripremamo za sledeći lokal i sledeći vikend.

***************************************************

Ako niste bili, propustili ste odlično veče. Narod je uživao uz repertoar tamburaškog orkestra, uglavnom starije pesme su preovladavale. Točio se Ljiljin Listić, devojkama se svideo, a neki od komentara su : " Sviđa mi se jer nije toliko gorak kao gorki, a nije toliko sladak kao zlatni pelin, Nekako se nalazi u sredini i odličan je za piti " . Time smo dokazali da i za Naš proizvod ima mesta u Novosadskim lokalima. Ono što je najbitnije je da od sinoć u Konobi Orcus u Grčkoškolskoj 7 će se točiti Ljiljin Listić - gorki liker. U pregovorima smo bili i za sledeću promociju, koja bi trebalo da se održi u jednom lokalu u ulici Laze Telečkog, ali otom potom.
 

     

Brojač poseta

1889520

Kalendar

Nema događaja u kalendaru
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31