Tinktura - đumbir

ŠtampanjeEmail
Vrlo je dobra za lečenje upale grla, krajnika, angine
Tinktura - đumbir
Sa isporukom Slanje po uplati za 0,00 Дин.
Prodajna cena1500,00 Дин.
Popust
Cena / kg:
Opis

Tinkturu možete koristiti 20 kapi, kašikica meda i limun. Na taj način ćete obradovati organizam.Tinktura od đumbira drevni prirodni lijek
Tinktura od đumbira veoma je korisna kod prehlada, posebno kod virusnih infekcija. Zahvaljujući tinkturi od đumbira upalni procesi u organizmu brzo nestaju. Ova tinktura je odlično prirodno sredstvo za glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima i kod osteohondroza.

Vrlo je dobra za lečenje upale grla, krajnika, angine. Korisna je za poboljšanje vida, povećava seksualnu aktivnost kod žena i kod muškaraca.

Ali u poslednje vreme tinktura od đumbira najčešće se primenjuje za mršavljenje, jer se pokazala kao vrlo dobro sredstvo u borbi protiv suvišnih kilograma.

Onima koje žele uraditi korekciju svoje težine, preporučuje se ovaj lek koristiti ujutro i popodne, po 1-2 kašikice, za mesec dana. Poslije napraviti pauzu – jedan mesec, pa ponoviti. Tinktura od đumbira smanjuje apetit i tonizira organizam.

Zaista, zašto je đumbir lek za mnoge bolesti? Zar nije dovoljna količina lekovitih korenja, lišća i trava koje imaju u svom jedinstvenom sastavu sve korisne mikroelemente, vitamine, organske kiseline koje mogu smanjivati upale i t.d. Lista korisnih osobina obične kamilice ili limuna ništa nije manja u odnosu na đumbir.

Mnogo se piše o djumbiru, o lečenju đumbirom, dele se različite recepte na internetu, ali niko konkretno ne objašnjava zašto baš on može da izleči mnoge bolesti i u čemu je njegova tajna?

Đumbir poseduje jedinstvenu sposobnost čišćenja organizma od skoro svih vrsta toksina, koji se unose putem hrane, alkohola, hemikalija i zračenja.

1. Toksini su – glavni uzroci mnogih bolesti! Oni truju naš organizam, uzrokuju degeneraciju čelija, sto dovodi do onkoloških oboljenja (raka).

2. Toksini se sakupljaju na zidovima krvnih sudova i postaju uzrok hipertenzije, multiple skleroze, moždanog udara, bolesti srca.

3. Toksini koji se sakupljaju u crevima dovode do gastritisa, kolitisa, čira, pankreatitisa, poremećenog metabolizma, endokrine bolesti, dijabetesa.

3. Soli (i one su takođe toksini) koje se stvaraju u zglobovima, izazivaju artritis i osteoporozu.

Kao što vidite, skoro da ne postoji ni jedna ozbiljna bolest, koja nije izazvana toksinima u organizmu.
ALI, đumbir je taj, koji može „spaliti“ svo ovo smeće, očistiti organizam, samim time – dovesti ga do zdravlja na prirodan način, odnosno bez bespotrebne hemioterapije, bez bespotrebnih operacija i bez bespotrebnih strogih procedura.

Povratiti zdravlje, dobro raspoloženje, lep ten koži i sjaj u očima pomoći će vam đumbir. Čisti krv, pospešuje varenje i „spaljuje“ svo nepotrebno smeće u organizmu, usput i oslobađa suvišnih masnih naslaga.

Đumbir za čišćenje jetre.

Za dugoročno i sistematsko čišćenje jetre (posebno u lečenju alkoholizma i posle posledica hemioterapije), koristi se tinktura sa đumbirom.

Boca je zapremine 100 ml.

Tinkturu možete koristiti 3 puta dnevno po  20 kapi, kašikica meda i limun. Na taj način ćete obradovati organizam.

Cena bočice je, 600.00 dinara.

Brojač poseta

1637117

Kalendar

Nema događaja u kalendaru
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30